GLOW Eindhoven

GLOW Eindhoven is een druk bezocht topevenement in Eindhoven. Elk jaar in november is het centrum van Eindhoven het decor en podium voor dit schitterende lichtkunstfestival Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst- en designtoepassingen zien, die tot stand zijn gekomen door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën zoals computers, sensoren, animatie, maar ook door meer bekende projectietechnieken.


Finetic verzorgde, in opdracht van citymarketing bureau Eindhoven 365, het ontwerp en technische realisatie van de nieuwe responsive GLOW website.

Brainport Industries

Finetic leverde Brainport Industries de website met CMS waarmee ze de juiste flexibiliteit kregen in het beheren van de website én waarmee tijdwinst wordt behaald in onderhoud.
Lees meer

Eindhoven365

Sinds onze oprichting in 2012 de formele citymarketing organisatie van de stad Eindhoven. Wij geloven in Eindhoven. Dat wil zeggen, wij denken dat deze spannende stad een belangrijke rol speelt op het huidige en toekomstige internationale podium van creatieve innovatie. Eindhoven is de stad van Technologie, Design en Kennis, maar is vooral de stad van de combinatie daarvan. Aan Eindhoven365 de taak dit ‘unfair advantage’ (inter)nationaal bekender en bovenal herkenbaar te maken.
Lees meer