Semi-publieke sector

Ook binnen de semi-publieke sector vinden onze vernieuwende oplossingen hun weg. Onder onze klanten bevinden zich gemeenten, clusterorganisaties, zorginstellingen, onderwijs, defensie, politie enz.

Vanuit digitalisering bedenken we concepten en realiseren we oplossingen die ervoor zorgen dat werkzaamheden geautomatiseerd of gestandaardiseerd kunnen worden.

Zo hebben wij een gebruikersvriendelijke, veilige en stabiele WMO applicatie ontwikkeld met een Digitaal Leefplein voor automatisering van administratieve en financiële afhandelingen. Meer hierover op de website van dochterorganisatie Finetic.

Vanuit productontwikkeling en materiaaltechnologie zijn wij aan de slag gegaan om de omstandigheden van een soldaat in missie te vergemakkelijken door ontwikkeling van handzame lichtgewicht tools.

Wellicht dat je ook ooit in een nieuwsbericht ons InterceptDone concept voorbij hebt zien voorbij komen? Helaas was het de tijd ver vooruit en is de noodzaak pas nu actueel in geval van bijvoorbeeld smokkelactiviteiten rondom jusitiële inrichtingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om erover te praten en te zien of we samen stappen kunnen zetten.

Contact