Bugaboo

Design & engineering services

Bugaboo heeft TSG Essempio gevraagd om service te verlenen op het gebied van engineering, uitdetaillering en Design for Manufacturing.

Vanaf het begin heeft Bugaboo kinderwagens gemaakt voor kinderen en ontworpen voor ouders. Waarom? Ze weten dat het kiezen van een kinderwagen een grote stap is. De kinderwagen moet perfect zijn in gebruik en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die lang mee gaan. 

Twintig jaar geleden heeft Bugaboo een revolutie op het gebied van kinderwagens in gang gezet met innovatieve producten die het leven van ouders veel makkelijker maken. En nog steeds verbeteren ze hun aanbod continu met geavanceerde functionaliteit en nieuwe producten waarmee veel meer gedaan kan worden dan alleen wandelen.

Bugaboo biedt naast verschillende productlijnen ook speciale edities. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Bugaboo en het innovatieve internationale lifestylebedrijf Diesel.

De Bugaboo by Diesel-lijn bestaat uit drie edities: military, denim en rock. Voor de military-serie van de Bugaboo Cameleon³ by Diesel is er in nauwe samenwerking een iconisch wieldeksel en frame-embleem ontwikkeld.

Socibike handschets ontwerp
Socibike ontwikkeld door TSG Essempio

Naast verschillende decoratietechnieken die geschikt zijn in combinatie met spuitgieten, heeft TSG Essempio service verleend op het gebied van engineering, uitdetaillering en Design for Manufacturing.

Dat een kinderwagen zo cool kan zijn!