ReBoost

Ontwikkeling mobiele douche voorziening

Mobile Sanitary Solutions heeft TSG Essempio gevraagd om de mobiele Reboost douche te ontwikkelen.

Mobile Sanitary Solutions biedt een unieke mobiele oplossing op het gebied van modulaire douches voor grote evenementen, festivals en andere gelegenheden waar tijdelijk een grote hoeveelheid sanitair nodig is.

De ReBoost is een uniek modulair douchesysteem dat is ontwikkeld voor campings, festivals en evenementen maar ook voor vluchtelingenkampen, humanitaire en militaire doeleinden en zelfs voor gebruik in bestaande gebouwen.

ReBoost-douches zijn voorzien van waterbesparende douchekoppen voor een laag waterverbruik. De heaters garanderen bezoekers 24 uur per dag warm water. De vloeren van ReBoost douches hebben een ingebouwd afvoersysteem dat waterophoping voorkomt. Elke douchecabine meet 100 x 120 cm, waardoor het een comfortabele doucheruimte is.

Reboost beschikt over het kleinste transportoppervlak en -volume dat beschikbaar is op de markt. De opbouwtijd en opschaalbaarheid zijn erg efficiënt vanwege de samenstelling en modulaire constructie. 

Vogels Super Flat
ReBoost mobiele douche

TSG Essempio is vanaf het allereerste idee nauw betrokken geweest bij de volledige ontwikkeling van de ReBoost douches. Hierbij was TSG Essempio verantwoordelijk voor de alle eerste product schets, naar een volledig 3D ontwerp tot aan de oplevering van het pakket van technische productdocumentatie.

Gedurende de ontwikkeling is er veel aandacht besteed aan de uitstraling, hygiëne en transport van de doucheunits, waarbij het organische ontwerp van de deuren en wanden ten goede kwamen aan de maakbaarheid en duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie over de Reboost.