API koppelingen

Het digitaal beschikbaar maken van processen verhoogt efficiëntie. Door de inzet van een API koppeling kunnen verschillende software pakketten aan elkaar worden gekoppeld, waardoor alle data in één systeem samenkomt.

Een API koppeling werkt tijdbesparend, waardoor medewerkers zich kunnen focussen op belangrijkere werkzaamheden.

Alle data voorhanden

Een API koppeling kan tussen twee verschillende softwarepakketten werken, maar het kan ook tussen een softwarepakket en je website werken. Doordat alle data aan elkaar gekoppeld is, komt alle data in één systeem samen en kan het in één systeem geraadpleegd en aangepast worden. Tijdbesparend dus.

Al jarenlang heeft Finetic – onderdeel van TSG Group – ervaring met het ontwikkelen van maatwerk API koppelingen in diverse markten.

Al onze oplossingen zijn maatwerk, waardoor we samen met onze klanten om tafel gaan om te bekijken welke oplossing het best aansluit bij het vraagstuk.

Neem contact op

Jarenlange ervaring

Als onderdeel van TSG Group heeft Finetic al ruim 20 jaar ervaring met de ontwikkeling van API koppelingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van een koppeling met recruitmentsoftware, software voor opleiders, software voor autodealers, payment software. Als data online benaderbaar is, maken wij er een verbinding tussen.

 

Wij hebben ervaring met de volgende API koppelingen:

Wil jij ook aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie? Wij denken graag mee!

Neem contact op