Ontwikkeling & realisatie elektro hydraulische speciaalmachines

 

 

 

Voor vraagstukken op het gebied van ontwikkeling en industrialisatie van precisie metaaldelen nemen bedrijven vaak contact op met TSG InnoteQ.

Voor een ontwikkeling op het gebied van een hoog efficiënte hitte-koude generator waren samenstellingen van dunwandige metalen buizen vereist met daarin thermisch verbonden een aantal diepgetrokken metalen cups.

TSG InnoteQ heeft functionele prototypes ontwikkeld gebaseerd op het proof-of-concept wat TSG heeft bedacht en gerealiseerd voor deze klant om tot een werkbaar productieproces te komen. Voor een beperking van investeringen in deze vroege fase ontwikkeling en risicospreiding, is er eerst gebruik gemaakt van handmatige tools en processen welke in eigen beheer bij TSG Group zijn bedacht, ontwikkeld en gerealiseerd.

Na validatie van het proces is er overgegaan op een semiautomatisch proces voor hogere aantallen in testproducten. Uiteindelijk heeft TSG InnoteQ een tweetal verschillende elektro hydraulische speciaal-machine en tools ontworpen en gebouwd ten behoeve van industrialisatie van onderdelenproductie en productie van de gevraagde samenstellingen met hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid van deze veelbelovende nieuwe thermische energieopwekkingstechnologie.

Bent u benieuwd hoe wij voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder.

Socibike handschets ontwerp