Software ontwikkeling door Finetic

Driven by Innovation. Powered by Technology.

Finetic is dé partner op het gebied van software development vraagstukken. Al twintig jaar zoeken onze experts de grenzen van de techniek op. Innoveren zit in ons DNA. Met slimme digitale oplossingen helpen wij mensen en organisaties meetbaar vooruit. Dat doen we online, maar ook maken we - als onderdeel van TSG Group – een brug naar de échte wereld met fysieke sensoren en software in machines en producten. Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid en integriteit van gegevens van onszelf én onze opdrachtgevers.

ons werk 

 Waarom Finetic?

 ISO 27001 gecertificeerd

 Alles onder één dak     

 Hosting in eigen beheer

 Ervaring met Internet of Things

 Breed georiënteerd

 Waarom Finetic?

 ISO 27001 gecertificeerd

 Alles onder één dak     

 Hosting in eigen beheer

 Ervaring met Internet of Things

 Breed georiënteerd

Onze diensten:

Online applicaties

Een online applicatie zorgt ervoor dat een applicatie altijd en overal in een online omgeving benaderbaar is. Je hoeft niets te installeren en updates komen automatisch binnen, dat scheelt onderhoud.

Finetic heeft veel ervaring met het ontwikkelen van uitgebreide maatwerk applicaties. Dat doen wij altijd met de nieuwste (web) technieken waarbij veiligheid gewaarborgd is.

> Meer informatie over online applicaties? Lees hier meer

Web development

Wij bouwen slimme websites waarmee we websitebezoekers deel laten uitmaken van processen binnen de organisatie. Dit doen wij bijvoorbeeld d.m.v. formulieren, afspraakplanners, real-time inzicht in data en koppelingen met verschillende softwarepakketten. De online oplossingen van Finetic gaan verder dan een visitekaartje van een organisatie. Wij vertellen je graag hoe wij dit doen. 

> Meer weten over onze web development dienstverlening? Lees meer

Meer weten over onze dienstverlening? Onze experts vertellen je graag meer!

contact

IoT development

Dankzij internet heeft de hele wereld de beschikking tot een vrijwel onbeperkte hoeveelheid informatie. De afgelopen jaren is er ook een beweging ingezet waarin fysieke apparaten om ons heen worden verbonden met internet. Op die manier kan iets op afstand worden bediend en uitgelezen.

Met onze kennis van Internet of Things (IoT) sluiten we fysieke apparaten aan op internet. De mogelijkheden zijn eindeloos: het apparaat bedienen vanuit je broekzak tot krachtige dashboards die - door data te verzamelen - preventief onderhoud voorspellen.

> Meer weten over IoT applicaties? Lees meer

API koppelingen

Het digitaal beschikbaar maken van processen scheelt tijd én zorgt voor meer werkplezier. Door de inzet van een API koppeling tussen twee softwarepakketten kan er efficiënter te werk gegaan worden en kunnen medewerkers zich focussen op werkzaamheden die de organisatie écht helpen groeien. 

Vaak is bepaalde data al aanwezig in een ander systeem, maar wil je het toch ontsluiten via je website. Of die data gebruiken binnen je applicatie. Wij hebben veel ervaring met het maken van koppelingen met andere systemen.

> Meer weten over API koppelingen? Lees verder

Meer weten over onze dienstverlening? Onze experts vertellen je graag meer!

contact

Dashboards & monitoring systemen

Een online dashboard of monitoring systeem kan in één opslag inzichten bieden over bijvoorbeeld de prestaties van je productieproces. Verschillende data kan in één dashboard worden verzameld en real-time online zichtbaar zijn. Op basis van deze data kunnen organisaties de juiste beslissingen nemen en onderbouwen.

> Meer weten over de inzet van dashboards & monitoring systemen? Lees meer

Klantportalen & configuratoren

Door middel van een klantportaal of product configurator kan een groot deel van jouw bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd. Door middel van een (online) product configurator kan de klant op de website zelf producten samenstellen en deze bekijken. Hierdoor wordt een groot deel van het verkoopproces gedigitaliseerd en wordt de salesafdeling ontlast.

Door het inzetten van een klantportaal kun jij de bedrijfsprocessen van jouw organisatie efficiënter maken. Met API koppelingen kunnen er verschillende softwarepakketten met elkaar gekoppeld worden binnen dit klantportaal, bijvoorbeeld een CRM systeem.

> Meer weten over de inzet van klantportalen en configuratoren? Lees meer

Meer weten over onze dienstverlening? Onze experts vertellen je graag meer!

contact

Software as a Service (SaaS)

Software as a Service is een oplossing waarbij een softwaretoepassing als service wordt aangeboden in de vorm van licenties. Hierdoor heeft de gebruiker geen aanschafkosten van het volledige softwarepakket en worden o.a. updates automatisch doorgevoerd. 

> Meer weten over onze SaaS oplossingen? Lees meer

UX/UI design

Een goed product of dienst is méér dan een mooi of functioneel product. Wij geloven in het belang van de totale productervaring. Door het toepassen van UX en UI design worden producten en diensten simpel, veilig en bovenal plezierig om mee te werken.

Er is voor elk project een passende oplossing mogelijk; van beknopte interviews met de doelgroep tot complete usability studies voor bijvoorbeeld medische producten. Wij maken daarbij gebruik van bewezen technieken.

> Benieuwd naar deze technieken? Lees meer

Data driven marketing

Met de inzet van data driven marketing zijn foute beslissingen m.b.t. je online activiteiten verleden tijd, omdat je besluiten neemt op basis van data over het gedrag van een grote groep websitebezoekers. Aan de hand van deze data kan er content worden geschreven of andere marketingacties worden uitgezet. Websitebezoekers zien dus direct waar ze naar op zoek zijn!

> Lees meer over data driven marketing

Meer weten over onze dienstverlening?

neem contact op

Neem contact op met onze experts! 040 - 254 82 22