Diensten

Meer dan honderd specialisten zijn actief op interne- en externe technische projecten waarbij de totaaloplossing centraal staat. Onze business units werken nauw samen, waardoor er een sterke synergie aanwezig is. Dat is onze kracht en hiermee onderscheiden wij ons.

TSG Group bestaat uit de volgende business units:

De kracht van synergie

Binnen TSG Group maken wij machines en producten slimmer en profiteert u van de kennis en expertise van meer dan 100 specialisten op het gebied van technologie, innovatie en industrialisering. 

Onze businessunits versterken elkaar en leveren onze opdrachtgevers veel voordelen op, zoals kostenbesparing en tijdwinst.

Complexe vraagstukken lossen wij op met onze multidisciplinaire benadering. 

neem contact op

Over TSG Group

TSG Group is sinds 1991 actief in de ontwikkeling en realisatie van producten, machines, tools en software. Wij werken voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers in verschillende markten zoals high tech systems & materials, life science & health, agri & food, mobility, sport & leisure en lighting.

Ons hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven en sinds 2020 hebben wij een tweede kantoor op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

Meer over ons