TSG Group

Brightlands Chemelot Campus Geleen

TSG Group op de Brightlands Chemelot Campus

Op 1 oktober 2020 heeft TSG Group zich op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen gevestigd. Hiermee heeft TSG Group haar eerste vestiging in Limburg geopend. 

Materialen hebben altijd een vooraanstaande rol gespeeld bij TSG Group. Kunststof en metaal zijn de basis ingrediënten voor de producten, machines en tools die wij ontwikkelen en daarnaast natuurlijk glas, keramiek, rubbers, composieten en combinaties hiervan.

De Brightlands Chemelot Campus staat in het teken van innovatie en groei, waarbij duurzaamheid en circulariteit een grote rol spelen. Daarnaast verbindt de Campus het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar.

De Brightlands Chemelot Campus dat haar oorsprong vindt bij DSM, is in de afgelopen jaren flink uitgebreid met nieuwe bedrijven uit de Euregio en de gehele wereld. Er wordt ingezet op o.a. hoogwaardige materialen en duurzame processen. Dat is de kennis die al sinds jaar en dag op de Brightlands Chemelot Campus aanwezig is.

Met de komst van TSG Group wordt daar de ervaring en expertise op het gebied van 3D printen, product- en machineontwikkeling en machinebouw aan toegevoegd.

Focusgebieden van TSG Group op Brightlands:

  • 3D printen - technologie- en applicatieontwikkeling
  • Circulariteit - product en procesgericht
  • Implementatie van Industry 4.0 en digitalisering binnen de procesindustrie

Met de Brightlands Chemelot Campus als uitvalsbasis zal TSG Group zich niet alleen focussen op de Campus, maar in heel Limburg actief zijn. Door middel van lokale kennis van de markt en expertise van engineers is TSG Group in staat om bedrijven op de Limburgse markt met haar kennis en expertise te ondersteunen.

Naast projecten op het gebied van productontwikkeling, machinebouw en procesautomatisering, kunt u bij ons ook terecht voor (tijdelijke) technische specialisten zoals mechanical engineers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact