Barbas Bellfires

Ontwikkeling houthaard

Niets minder dan dé (r)evolutie op het gebied van houthaarden met een liftdeur; dát is de nieuwe energiezuinige Evo van Barbas Bellfires. TSG Group heeft het ontwerp, de engineering de visualisaties van deze unieke houthaard verzorgd.

Passie voor vakmanschap

Barbas Bellfires maakt eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden die iets betekenen voor jou en je interieur. Dat doen ze al sinds 1976, en hun passie voor het vakmanschap is nooit veranderd. De liefde voor haarden en kachels ook niet.

Barbas Bellfires werkt hard aan de kwaliteit van de haarden en ze zorgen dat ze veilig en probleemloos werken. En dat de vuurbeleving perfect is, en steeds perfecter wordt.

Uniek interieur

Het compacte interieur van de Evo is uniek. Door de schuin toelopende binnenwanden is de verbrandingskamer van de Evo met circa 45% verkleind. Hierdoor is het vermogen teruggebracht naar ongeveer 10 kW, wat ruim voldoende is voor de steeds beter geïsoleerde woningen van tegenwoordig.

Een (normale) liftdeurhaard met deze afmeting zonder de schuin toelopende binnenwanden geeft al snel een vermogen van 20 à 25 kW: doorgaans veel te veel voor een gemiddelde woonkamer. TSG Group heeft het ontwerp, de engineering en de visualisaties van deze unieke houthaard verzorgd.

barbas Bellfires
Socibike ontwikkeld door TSG Essempio

Ondersteuning door TSG Group

TSG Group ondersteunt klanten ook met het definieren van een eenduidige merk identiteit.

Ondanks dat geen twee Barbas Bellfires haarden er het zelfde uit zien, is het zeer belangrijk om een omgeving en atmosfeer te creëren waarin de haarden goed tot hun recht komen voor de potentiële kopers. Daarom is TSG Group gevraagd om een complete visuele richtlijn te ontwerpen voor Barbas Bellfires dealers wereldwijd om in staat te zijn een uniforme huisstijl te presenteren.

TSG Group heeft meerdere Barbas Bellfires showrooms volledig in 3D ontworpen en gevisualiseerd om zo de best mogelijk omgeving en atmosfeer om de haarden heen te creëren. Hierdoor krijgen kopers een betere beleving van de haard in een passende omgeving. Dit is essentieel voor klanten om de juiste keuze voor een haard te kunnen maken.

Meer weten over onze dienstverlening op gebied van productontwikkeling

Neem contact op