iTapToo

Ontwikkeling smaakwater automaat

 

TSG Essempio heeft een smaakwater automaat voor iTapToo ontwikkeld waarbij u een herbruikbare fles vult met een verfrissend alternatief op reguliere frisdrank.

Nog steeds komt er per dag 12 miljoen kilo plastic in de oceaan terecht. De grootste vervuiler in deze plastic soep is de petfles, waarvan Nederland er gemiddeld 900 miljoen per jaar verbruikt. Dat zijn gemiddeld 52 plastic flessen per persoon! Bij iTapToo vinden we dat dit heel anders kan. Er komen steeds meer alternatieven voor plastic op de markt. Maar, wat nou als we het plastic flesje compleet wegdenken? 

In Nederland zijn we al goed opweg. Er zijn al meer dan 9 miljoen herbruikbare flessen verkocht en het is steeds normaler om een hervulbare fles bij u te dragen. Toch staat de reguliere frisdrankautomaat er nog, vól met nieuwe plastic verpakkingen. Door te tappen bij iTapToo hervult u uw flesje met een eerlijk en verfrissend alternatief. Samen dragen we bij aan een toekomst zonder plastic!

Ontwikkeling van drankautomaat

iTapToo heeft TSG Group om hulp gevraagd bij de productontwikkeling van een frisdrank automaat. Deze automaat biedt de mogelijkheid om een herbruikbare fles te vullen met een verfrissend alternatief op reguliere frisdrank. De automaat is dankzij een automatisch spoelsysteem gemakkelijk in onderhoud. Water en stroom zijn de enige benodigde aansluitingen. 

Een getapt drankje is vrij van suikers en is heerlijk gekoeld. Elke smaak uit het drankenassortiment is onderverdeeld in drie sterktes en er is natuurlijk gekoeld water beschikbaar. Zo is er voor íeder wat wils. 

De iTapToo automaat leent zich perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan bij de automaat tappen!

iTapToo dispenser

Van idee tot en met realisatie

TSG Group is vanaf het allereerste begin van de ontwikkeling van de iTapToo betrokken geweest. Vanaf de allereerste schets, naar tientallen concepten, naar een volledig uitgewerkt 3D model, naar prototype en realisatie. 

Daarnaast hebben wij de volledige industriële vormgeving en engineering voor onze rekening genomen en fotorealistische productvisualisaties van de iTapToo gemaakt t.b.v. de marketing.

Meer weten over dit project of onze dienstverlening? Neem contact op!

Contact