Online Applicaties

Een online applicatie is een applicatie die in een online omgeving beschikbaar is. Je hoeft dus niets te installeren en de updates komen automatisch binnen. Met behulp van een online applicatie kunnen bedrijfsprocessen verder gedigitaliseerd worden. 

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk online applicaties en vertellen je graag meer over dit onderwerp. 

Digitalisering

Onze experts kunnen je helpen om bedrijfsprocessen (verder) te digitaliseren. We automatiseren jouw workflows en maken dit op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar in een online applicatie, geschikt om aan te bieden op basis van SaaS.

De softwaretoepassing is overal toegankelijk; niet onbelangrijk in een tijd waarin thuiswerken steeds vaker de norm is. Alle stappen binnen je proces(sen) kunnen daardoor meetbaar en herleidbaar worden, in tijd en op de persoon.

Al onze oplossingen zijn maatwerk, waardoor we samen met onze klanten om tafel gaan om te bekijken welke oplossing het best aansluit bij het vraagstuk.

Neem contact op

Wij leveren maatwerk

Elke online applicatie beschouwen wij als een ontwikkeling op maat, afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Deze applicatie kunnen we als SaaS oplossing aanbieden en waar nodig zorgen we voor uitwisseling van gegevens met derden door middel van API koppelingen

Wil je jouw klanten zelf zaken laten inzien en regelen? Met een online klantportaal maken we ook dat mogelijk.

Agile werkwijze

Een ontwikkeling van een online applicatie doen we volgens de agile werkwijze. Wij stellen een scrumteam op voor jouw project. 

Het projectteam adviseert en ontwikkelt concrete eindproducten. Op die manier werken wij samen aan een backlog waarvan jij aan het roer staat en de prioriteiten bepaalt. Zo zie je na elke sprint direct resultaat en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wil jij ook aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie? Wij denken graag mee!

Neem contact op