Industriële Automatisering

Door structurele tekorten op de arbeidsmarkt moeten we meer automatiseren. Bij TSG Group bent u aan het juiste adres wanneer het industriële maakprocessen betreft waarvoor nog geen standaardoplossingen te koop zijn of waar bestaande oplossingen ontoereikend zijn. Dit kan betrekking hebben op integratie binnen bestaande processen, maar ook op hogere output en/of efficiëntere of slimmere wijze van massaproductie.

Ga efficiënter te werk

We ontwerpen en realiseren standalone machines voor allerlei bedrijven van startup tot multinationals en voor verschillende industrieën en hierbij kunnen we ook naar het onderdeel of product kijken wat als output uit de machine komt. Door dit vooraf en integraal mee te nemen in de aanvraag zijn integrale voordelen te behalen met een hogere beloning.

Naast standalone machines ontwikkelen we ook modules voor integratie in bestaande productielijnen, verpakkingslijnen en deeloplossingen binnen een maakproces. Buiten een compleet nieuwe ontwikkeling vanaf idee tot realisatie en ingebruikname kunnen wij ook troubleshooting en optimalisatietrajecten uitvoeren. Te denken valt aan verlaging van stilstand- of omsteltijden, materiaalreductie, energiebesparing en ‘slimmer maken’ van machines en industriële lijnen.

Meer weten over machinebouw? Onze experts vertellen u graag meer over dit onderwerp!

Contact

Gerobotiseerde systemen

Op het gebied van robotica kunnen wij ook van dienst zijn met bijvoorbeeld een robot geïntegreerde productiecel. De robot is een geavanceerde motion controller en de expertise zit in de totaaloplossing met robothand, specifieke tools en meetsystemen.

Ook op dit gebied signaleren we een stijgende vraag door te weinig personeel en wens naar onbemande productie, hogere eisen en complexiteit en/of opschaling in productieaantallen.

Meer weten over industriële automatisering of benieuwd of we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Contact