Over TSG Group

Over ons

TSG Group is een ingenieursbureau in Eindhoven. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven, het hart van de Brainportregio en hightech centrum van Nederland, werken wij voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers binnen verschillende branches, zoals HTSM, Life Science & Health, Agri & Food, Mobility, Consumer, Lighting en Sport & Leisure. 

TSG Group is opgericht in 1991 en bestaat uit 4 bedrijven, waar de disciplines design, technologie en innovatie samenkomen en elkaar versterken.

TSG Essempio

Wij ontwikkelen en realiseren succesvolle concepten en producten, we zijn in staat om het volledige ontwikkelproces te verzorgen.

In nauwe samenwerking met opdrachtgevers creëren onze designers toekomstbestendige producten. Onderscheidend design, slimme technologie en industrialisatie staan hierbij centraal. Een uniek productontwikkelingsproces vanaf het eerste idee tot en met productie.

 

Lees meer

TSG InnoteQ

Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve mechatronische systemen ter versterking van de concurrentiepositie van onze klanten.

TSG InnoteQ ontwikkelt, assembleert, test, valideert machines en tools in eigen huis en ontzorgt de klant van idee tot en met productie. Met diepgaande kennis creëren onze technisch specialisten een oplossing voor mechatronische vraagstukken. Een unieke combinatie waarbij kennis, techniek en ervaring samenkomen tot het optimum in procestechnologie en productieautomatisering.

Lees meer

TSG Engineering

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven op locatie met onze kennis en ervaring in multidisciplinaire teams, om gestelde doelen te realiseren.

Met een diversiteit aan competenties creëren onze consultants, projectmanagers en engineers oplossingen voor mechatronische vraagstukken. TSG Engineering adviseert, analyseert, organiseert, ontwerpt, construeert en valideert machines, tools, producten en bijhorende processen. Wij werken vanuit onze vestigingen, maar ook op locatie.

Lees meer

Finetic

Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online bent u bij Finetic aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit webdevelopers, designers en marketingspecialisten met echte passie voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Lees meer