Web Development

Web development is de verzamelnaam voor alles omtrent het realiseren van websites. Van het design en development tot aan het beheer van de webservers. Voor alles omtrent web development kun je bij ons terecht. 

Al onze oplossingen zijn maatwerk, zodat wij een product opleveren dat naadloos aansluit bij de vraag van onze opdrachtgevers.

Eigen servicedesk

Nadat wij een website opleveren bieden wij onze klanten de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze servicedesk. Hiermee hebben onze klanten één aanspreekpunt voor het oplossen van problemen en extra ondersteuning. 

Daarnaast bieden wij onderhoud van alle web- en maatwerkapplicaties door middel van updates. Hierdoor kan de applicatie blijvend ontwikkeld worden.

Al onze oplossingen zijn maatwerk, waardoor we samen met onze klanten om tafel gaan om te bekijken welke oplossing het best aansluit bij het vraagstuk.

Neem contact op

Veiligheid & stabiliteit

Naast de stabiliteit van de software en website is het van belang dat het veilig is. Finetic werkt met open-source software. Hierdoor houd je de controle over de code en is deze publiekelijk toegankelijk

Finetic werkt conform de ISO27001 richtlijnen. Onze uitgebreide lijst aan klanten in de zorgsector bewijst de veiligheid van onze software. 

 

Ons hoofdkantoor is gelegen in het hart van de Brainportregio in Eindhoven. Hierdoor kunnen onze developers aansluiten bij gesprekken met klanten en kunnen zij meedenken met het vraagstuk.

Online vindbaarheid

Nadat je nieuwe website live is, is het belangrijk dat deze ook vindbaar is in de zoekmachines. Maar hoe werkt dat? Wij helpen je graag met het verbeteren van de online vindbaarheid van je nieuwe website. Dat doen we d.m.v. SEO, SEA en CRO. Nog nooit van deze termen gehoord?

> Lees meer over online marketing

Wil jij ook aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie? Wij denken graag mee!

Neem contact op