Markten

Tijdens het Kabinet-Rutte I is in 2011 het zogenaamde Topsectorenbeleid ingevoerd.
Dit zijn 10 benoemde sectoren waarin Nederland een rol van betekenis speelt op wereldniveau. Bij TSG Group focussen we ons op technologie- en applicatieontwikkeling binnen de Topsectoren: HTSM, Energie, Life Science & Health en Agri & Food.

Overkoepelend over deze markten spelen bij TSG Group maatschappelijke thema's een rol van betekenis. Dit zijn transities met grote impact zoals de stap richting een volledig Circulaire Economie, de energie- en grondstoffentransitie, uitdagingen op het gebied van gezondheid en welzijn en de eiwittransitie bij Agri & Food. Deze transities vereisen verandering,  innovatie en optimalisatie en op dit vlak biedt TSG Group hulp aan bedrijven van startup tot multinational.

Is uw organisatie actief in een andere markt?
Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact

Brainportregio als voordeel

 

Een groot deel van het ecosysteem van High Tech Systems & Materials ligt in de Brainport regio, waar TSG Group een groot netwerk heeft aan klanten, partner, toeleveranciers, kennisinstellingen en clusters. Klanten van TSG Group profiteren van onze connecties. Materialisatie is onderdeel van ons werk en vanuit dit perspectief en het bijbehorende Circulaire Denken heeft TSG Group een vestiging op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

Naast uitvoering van commerciële, technische ontwikkelingsprojecten heeft TSG Group ruime ervaring met programma’s die vanuit overheden en clusters op het gebied van Topsectoren actief zijn of waren. Voor meer informatie en aanknopingspunten kunt u vrijblijvend met ons in gesprek gaan.

Contact  Bekijk onze projecten