Vogel's Super Flat

Ontwikkeling televisiebeugels

In nauwe samenwerking met Vogel’s heeft TSG Group de productlijn van de Super-Flat televisiebeugels ontwikkeld.

Het begint altijd met een idee...

Vastbesloten om de ultieme geluidservaring voor zijn jazzmuziek te creëren, ontwikkelt Harry Vogels in 1973 de eerste muurbeugels voor luidsprekers. Daarmee hangt Harry zijn luidsprekers in de perfecte positie en klinken Fats Domino en James Last alsof zij live in de huiskamer staan te spelen.

Wat begon met muurbeugels voor luidsprekers, is uitgegroeid tot het toonaangevende merk Vogel’s. Specialist in bevestigings- en ophangsystemen voor audiovisuele & multimedia-apparatuur.

Ontwikkeling van televisiebeugels

In nauwe samenwerking met Vogel’s heeft TSG Group de productlijn van de Super Flat-televisiebeugels ontwikkeld. Zoals de naam al suggereert onderscheiden deze producten zich van concurrenten door het platte ontwerp. De ruimte tussen muur en televisie bedraagt slechts 2 centimeter.

Vanwege de beperkte ruimte is gekozen voor dunne materialen die voldoende stijfheid en stevigheid bieden voor televisies van maar liefst 70 kilogram.

Vogels Super Flat
Vogels Super Flat

Design for Manufacturing

Eén van de meest belangrijke stappen in het ontwikkelproces is Design for Manufacturing, waarbij voor-gedefinieerde eisen qua produceerbaarheid, materiaal en een lage kostprijs meegenomen zijn. De full colour verpakking completeert ten slotte dit mooie premium product.

Meer weten over deze case of onze dienstverlening? Neem contact op!

Contact