Klantportalen & Configuratoren

Door middel van een klantportaal of product configurator kan een groot deel van jouw bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd. Door middel van een (online) product configurator kan de klant op de website zelf producten samenstellen en deze bekijken.

Hierdoor wordt een groot deel van het verkoopproces gedigitaliseerd en wordt de salesafdeling ontlast.

Verhoog efficiëntie

Door het inzetten van een klantportaal kun jij de bedrijfsprocessen van jouw organisatie efficiënter maken. Met API koppelingen kunnen er verschillende softwarepakketten met elkaar gekoppeld worden binnen dit klantportaal, bijvoorbeeld een CRM systeem. Hierdoor is alle informatie voor de klant op één plek terug te vinden.

Al onze oplossingen zijn maatwerk, waardoor we samen met onze klanten om tafel gaan om te bekijken welke oplossing het best aansluit bij het vraagstuk.

Neem contact op

Verhoog klanttevredenheid

Een klantportaal of product configurator verhoogt het gemak en de ervaring voor de klant. Zij kunnen namelijk 24/7 terecht in één omgeving.

Er zijn talloze mogelijkheden bij de inrichting van een klantportaal, zo kunnen klanten er hun orderstatus en geschiedenis inzien. De ontwikkeling van een klantportaal is altijd maatwerk, zodat het eindproduct naadloos aansluit op de wensen van onze klanten.

Wil jij ook aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie? Wij denken graag mee!

Neem contact op