UX/UI Design

Een sterk design draagt bij aan de eerste indruk van een websitebezoeker. En die telt. Onze ruim twintig jaar ervaring met het ontwerpen van websites heeft ons veel verschillende inzichten gegeven in het gedrag van websitebezoekers. Hierdoor weten wij wat belangrijk is bij het ontwerpen van een website.

De gebruiker op één

Design is meer dan het uiterlijk: het gaat over hoe iets werkt. In onze producten staat de gebruiker altijd centraal. Dit doen wij door middel van Design Thinking. We kijken wie de gebruiker is, brengen in kaart welk probleem we op gaan lossen en starten met een creatieve sessie om alle ideeën in kaart te brengen.

Al onze oplossingen zijn maatwerk, waardoor we samen met onze klanten om tafel gaan om te bekijken welke oplossing het best aansluit bij het vraagstuk.

Neem contact op

Leer van je doelgroep

We vervolgen het traject door zaken concreter te maken. Er worden ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen zetten we om naar prototypes die we kunnen testen met gebruikers. Hoe ervaren zij het en wat kunnen we daar van leren? Door kleine iteraties werken we naar een duidelijk en gebruiksvriendelijk eindproduct.

Wil jij ook aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie? Wij denken graag mee!

Neem contact op