Evacuator

Ontwikkeling smart escape device

EVACUATOR heeft TSG Essempio gevraagd om een smart escape device te ontwikkelen om in geval van nood uit een gebouw te kunnen evacueren.

Na 9/11, en vele andere tragische gebeurtenissen, bleef het EVACUATOR™ verbazen dat een eenvoudige oplossing om te evacueren van grote hoogtes uitbleef. Hier voorziet het product van EVACUATOR™ in.

De EVACUATOR™ is de laatste evacuatiemogelijkheid als het gaat om leven of dood. Geschikt voor iedereen: zowel ouderen, jongeren, minder validen of zelfs huisdieren. Met behulp van door uzelf te bepalen accessoires is de EVACUATOR™ geschikt voor iedere persoonlijke noodsituatie. De compacte, betaalbare en gebruiksvriendelijke ontsnappingsmogelijkheid die gegarandeerd altijd werkt.

De ultieme oplossing die er tot nu toe niet was, maar waarvan het tijd werd dat zij er kwam. Voor u de zekerheid dat, wat er ook gebeurt, uw veiligheid – en die van uw familieleden, collega’s of werknemers – altijd gegarandeerd is. De EVACUATOR™ geeft daarom vanaf de dag van aanschaf al veel rust. Gewoon omdat u weet dat het er is, en dat u er altijd op kunt vertrouwen.

 

 

Evacuator handschets
Evacuator smart escape devices

Het apparaat werkt volledig mechanisch, zodat ook zonder elektriciteit een veilige landing kan worden gemaakt. TSG Essempio is verantwoordelijk geweest voor het volledige productontwerpproces: van eerste ideeschets tot het prototype.