Machine Engineering

In de engineering fase van de uitwerking van een machine gaat het om de technische vertaling van het design. In deze fase kijken we naar hoe een product, component of halffabricaat geproduceerd kan worden met de ontworpen machine. 

Wij hebben ervaring met de engineering van zowel machines als producten.

Engineering van A tot Z

De ontwikkeling van een nieuwe machine vindt plaats volgens onze eigen projectmatige aanpak. Deze aanpak volgens de ‘rode kaart’ komt in de eerste fasen overeen met de ontwikkelingen van een nieuw product, maar gaat op een bepaald moment hiervan verschillen.

Na realisatie in onze eigen werkplaats draait de nieuwe machine op proef ten behoeve van aanloop, testen en optimalisatie van het proces richting afgegeven specificaties en conform het programma van eisen en wensen.

Meer weten over mechanical engineering? Onze experts vertellen u graag meer over dit onderwerp!

Contact

Totale ontzorging

Daarna vindt training van de operator(s) van de klant plaats, gevolgd door de fabrieksafname ofwel FAT (Factory Acceptance Test) en uiteindelijk de in bedrijfstelling ofwel SAT (Site Acceptance Test) op locatie bij de klant in binnen- of buitenland.

Binnen het machine engineering traject vallen ook reguliere onderhoudsschema’s en de bepaling van reserveonderdelen. Voorts worden afspraken over nazorg afgestemd en onderhouden we contact met de klant op het gebied van (door)ontwikkelingen in nieuwe generaties en de Technology Roadmap.

Meer weten over machinebouw of een andere technische uitdaging? Neem vrijblijvend contact op met onze experts!

Contact