OLED Lumiblade Creative Lab

Ontwerp Lumiblade OLED design armaturen

 

TSG Essempio heeft voor Signify (destijds Philips Lighting) concepten bedacht voor designarmaturen met integratie van OLED-modules. Het geselecteerde concept is gerealiseerd voor tentoonstelling in het OLED Lumiblade Creative Lab in Aken.

Signify (voormalige Philips Lighting) richt zich op de algemene verlichtingsmarkt. Het assortiment lichtbronnen bestaat uit gloeilampen, halogeenlampen, fluorescentielampen, HID-lampen en LED-lampen.

Daarnaast verkoopt het elektronische componenten, zoals elektronische voorschakelapparaten en armaturen. De klanten zijn consumenten en professionele gebruikers.

TSG Essempio is door Signify (destijds Philips Lighting) benaderd om concepten te bedenken voor designarmaturen met geïntegreerde OLED-modules voor het OLED Lumiblade Creative Lab in Aken.

Deze dunne lichtbron van 3,5 mm bestaat uit een lichtuitstralend oppervlak en heeft een levensduur van minimaal 15000 uur. Buiten concepten gebaseerd op bestaande OLED-technologie, is een visie met presentatie gemaakt op toekomstige OLED-concepten en toepassingen.

Vogels Super Flat
ReBoost mobiele douche

TSG Essempio heeft gebruik gemaakt van de commercieel beschikbare high-end OLED-module GL350, die ontworpen en ontwikkeld is door TSG InnoteQ inclusief UL-certificering.

Verschillende verlichtingsconcepten zijn ontworpen naar volle tevredenheid van Philips. Ten slotte is één van de designs gerealiseerd en geïnstalleerd in het Lumiblade Creative Lab in Aken – Duitsland.

Klik hier voor meer informatie over de Philips Lumiblade OLED verlichting.