Ontwikkeling speciaalmachines

 

TSG InnoteQ ontwikkelt en realiseert state-of-the-art productiemachines en procesinstallaties voor klanten in specifieke markten. Wanneer wij het bewezen principe of een proto / pilot machine hebben gerealiseerd, ontwikkelt en fabriceert TSG InnoteQ ook de complete massaproductie machines en processen op basis van de informatie en resultaten van de proto / pilot-machine.


De meeste oplossingen zijn digitaal aangestuurde machines die nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid bieden. Er is een trend naar one-piece-flow-productie als fundamenteel element van ‘lean manufacturing’. Door gebruik te maken van flexibele en configureerbare besturing en beweging, behoren verschillende typen producten binnen een geautomatiseerde lijn tot de mogelijkheden.

Socibike handschets ontwerp

Alle massaproductie machines worden geassembleerd, getest en gevalideerd in de werkplaats in Eindhoven. Vaak maakt training van operators deel uit van het implementatie proces. Dit vindt ook plaats in Eindhoven, evenals de zogenaamde Factory Acceptance Test (FAT). Tot slot vindt de ingebruikname op locatie in de fabriek van de klant plaats, waar ook wederom een opleiding plaats zal vinden.

Bent u benieuwd hoe wij voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder.