Moooi Design

Ontwikkeling & realisatie designlampen

TSG Group heeft Moooi geholpen met de ontwikkeling van produceerbare concepten en met de ontwikkeling en realisatie van productiegereedschappen voor nieuwe designlampen.

In 2001 uitte Moooi de belofte om een legendarisch merk te worden. Door ontwikkeling van een unieke en frisse marktbenadering en stijl is Moooi een sterk merk zonder ‘me-too’-producten geworden. Trefwoorden behelzen ‘exclusief design’, ‘gewaagd’, ‘speels’ en ‘verfijnd’. Alles is gebaseerd op het geloof dat design een kwestie van liefde is.

Dromen van designers worden gerealiseerd door naar ze te luisteren en niet door ze te zeggen wat ze moeten doen. Het design is eclectisch en ligt altijd op de grens tussen commerciële realiteit en culturele interesse. Moooi’s collectie maakt de omgeving specialer door mensen te triggeren en conversaties uit te lokken. De extra O in de naam verwijst naar meer waarde en esthetiek!

De ontwikkeling van produceerbare concepten

TSG Group heeft Moooi geholpen met de ontwikkeling van produceerbare concepten en met de ontwikkeling en realisatie van productiegereedschappen voor nieuwe designlampen. In nauwe samenwerking en binnen een kort tijdsbestek zijn verbeteringen voorgesteld en geïmplementeerd binnen de bestaande toeleverketen. Door goed teamwork met de product engineers van Moooi en de eindproducent is een goed functionerend productieproces gerealiseerd.

Vogels Super Flat