IoT Development

Het internet biedt ons tegenwoordig veel kansen. We hebben dankzij het internet wereldwijd de beschikking tot een mega hoeveelheid aan data.

Steeds vaker worden fysieke apparaten en machines gekoppeld aan het internet (IoT). Op deze manier kunnen deze apparaten op afstand worden bediend en uitgelezen. 

Alles in verbinding

Als onderdeel van TSG Group vormt Finetic de brug tussen mensen en apparaten. TSG Group bestaat uit gedreven technici met jarenlange in de ontwikkeling van machines, producten én software. Allemaal onder één dak

Met deze achtergrond is er veel kennis in huis van embedded software, PLC-besturingen, sensoren en hoe we de juiste componenten kunnen uitlezen. Als het technisch mogelijk is sluiten we bestaande systemen aan. Zo niet, dan bouwen onze in-huis experts een maatwerkoplossing.

Al onze oplossingen zijn maatwerk, waardoor we samen met onze klanten om tafel gaan om te bekijken welke oplossing het best aansluit bij het vraagstuk.

Neem contact op

De kracht van data

Tegenwoordig zijn veel apparaten voorzien van verschillende sensoren. Bijvoorbeeld temperatuur-, beweging-, licht-, trilling- en motorsensoren. Dit levert veel data op. Dat kunnen we bundelen en realtime inzichtelijk maken in dashboards

Dankzij machine learning kunnen we de data verder te analyseren en weten we op voorhand al trends in te schatten. Dat levert een zelflerend systeem op dat nauwkeurig in de toekomst kan kijken, bijvoorbeeld om preventief onderhoud tijdig te signaleren met als doel een hogere continuïteit. 

Tevens werken wij volgens de ISO 27001 richtlijnen. We garanderen een veilige verwerking van data met uitgebreide monitoring op alle systemen en in al onze processen.

neem contact op

Schaalbaar & veilig

Onze oplossingen worden schaalbaar opgezet op basis van geavanceerde cloud-technieken. Op die manier kunnen wij meegroeien met onze klanten. Van één prototype tot honderdduizenden aangesloten apparaten die maandelijks terabytes aan data genereren. Beschikbaarheid en performance zijn geen probleem.

Wil jij ook aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie? Wij denken graag mee!

Neem contact op