Machinebouw Eindhoven

TSG Group

Machinebouw Eindhoven

Vanuit Eindhoven, het hart van de Brainport Regio, zijn we ruim 30 jaar actief binnen de machinebouw. Voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland ontwikkelen wij speciaal-machines, productielijnen en bedrijfsmechanisaties. Dit doen we vanaf concept en engineering tot aan de bouw ervan in onze eigen werkplaats. Vanwege de aanwezigheid bij TSG Group van expertise op het gebied van productontwikkeling en besturingssoftware kunnen we uw machinebouw vraagstukken integraal aanpakken.

Waarom machinebouw door TSG InnoteQ?

Doordat we al ruim 30 jaar ervaring hebben in machinebouw, hebben we veel ervaring met het bouwen van machines in verschillende markten. Machinebouw projecten kunnen van idee tot realisatie lopen, maar daarnaast kunnen we ook specifieke projectfases of trajecten verzorgen. Denk hierbij aan haalbaarheidsstudies, machine- en procesoptimalisatie, vormgeving, productie en opzetten van de benodigde supply chain. Doordat wij ook kennis hebben van productontwikkeling en software development, kunnen wij onze machinebouw opdrachten vanuit verschillende disciplines benaderen. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig, met maar één aanspreekpunt.

Meer weten over machinebouw?

Onze experts vertellen je graag meer over onze praktijk cases en machinebouw diensten. 

Contact

Machinebouw in Eindhoven

Wij zijn expert op het gebied van machinebouw. Vanuit het hart van de brainport regio in Eindhoven zijn we al 30 actief in machinebouw. Bekijk onze opgeleverde machinebouw projecten.

projecten

Machinebouw diensten

Wij bieden de volgende machinebouw diensten:

  • Industriële automatisering
  • Analyse & simulatie (FEM/CFD)
  • PLC & besturingssoftware
  • Machine engineering
  • Process development
  • Machine design
  • Machine prototyping
  • Machine realisatie

Machinebouw Eindhoven Bedrijf

Kantoor TSG Group Eindhoven

Meer weten over machinebouw? Onze experts vertellen je graag meer!

Contact

Een greep uit onze machinebouw projecten: