Machinebouw

Binnen InnoteQ is machinebouw de kerncompetentie. Deze sterke focus op machinebouw is een doordachte keuze zodat onze klanten de beste kwaliteit en service krijgen. 

Machinebouw voor diverse industrieën

InnoteQ, onderdeel van TSG Group uit Eindhoven, heeft zich binnen de machinebouw gespecialiseerd in diverse industrieën zoals de fietsenbranche. Met velgenboormachines, kettingmachines en spakenmachines bieden wij bedrijven uit deze branche diverse mogelijkheden om efficiënter en meer werk te verzetten. De machines moeten voldoen aan hoge eisen, zeker omdat de geproduceerde producten worden gebruikt door vele consumenten.

Turn-key machine oplossingen

Wij ontwikkelen complete standalone machines voor u met nieuwe technologie en die afwijken van de standaard waarmee u niet uit de voeten kunt. Voor repeat of me-too machines bent u bij ons aan het verkeerde adres maar in geval van interesse in vooruitstrevende techniek kunnen we samen in gesprek gaan. Buiten engineering en machine development, vinden ook de testen en eerste runs bij TSG Group plaats. Training van uw operators en ingebruikname en aanloop in uw fabriek(en) behoren vanzelfsprekend tot lijst van projectactiviteiten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan