Finetic | Webontwikkeling Eindhoven

Webontwikkeling en online marketing

Met een team van fanatieke en ervaren webprofessionals en online specialisten staat Finetic voor u klaar. Met heldere analyses, een rechtdoorzee mentaliteit en een resultaatgerichte aanpak zetten wij de online strategie van onze klanten op scherp.

Finetic helpt online ambities te realiseren en waar mogelijk te overtreffen. Benieuwd wat we voor uw merk of organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Websites en webapplicaties

Finetic is zeer ervaren en kundig in het ontwikkelen van websites, technische websitekoppelingen en maatwerk applicaties. Van eenvoudig tot zeer complex. Met Wenetic, ons eigen cms, is elke website eenvoudig te beheren.

Ook voor professionele renderingen en visualisatie, 3D modellen en webconfiguratoren om online een product samen te stellen en te bestellen kunt u bij ons terecht. Hightechbedrijven en bedrijven in de maakindustrie profiteren van onze samenwerking met zusterbedrijf Essempio.

meer weteN?

API koppelingen

Heeft uw organisatie behoefte aan het ontsluiten van data van een extern platform of applicatie? Onze technisch specialisten maken dit mogelijk middels API koppelingen. Met een API koppeling wordt eigen data verrijkt en een optimale gebruikerservaring gecreëerd.

Wij hebben zeer ruime ervaring met API koppelingen en integraties in meerdere branches en sectoren. Benieuwd welke koppelingen wij zoals hebben gerealiseerd?

API Koppelingen

 

Online Marketing

Haalt u optimaal rendement uit uw website? Trekt uw website de juiste bezoekers? En wordt uw site hoog getoond in Google op voor u belangrijke zoekwoorden?

Onze online marketing specialisten brengen graag de verbeterpunten voor u in kaart en zorgen ervoor dat uw website technisch en inhoudelijk volledig voldoet aan alle standaarden en vereisten die Google stelt. Zo scoort u maximaal in de organische zoekresultaten en schieten uw online resultaten naar grote hoogte!

Onze SEO aanpak