Ons totaalaanbod

TSG Group ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert producten, machines, tools, software en webapplicaties. Dit gebeurt zowel nationaal als internationaal binnen verschillende branches, zoals Automotive, Industry en Consumer. Onze ruim honderd specialisten worden zowel intern als op locatie ingezet. De totaaloplossing staat hier centraal.

Binnen de groep is een sterke samenwerking en synergie aanwezig tussen de vier businessunits. TSG Group bestaat uit
Finetic voor websiteprojecten, zoekmachineoptimalisatie en webapplicaties, TSG Essempio voor conceptualisatie, industrieel
ontwerp en branding, TSG InnoteQ voor turnkey- projecten op het gebied van speciaalmachines en productontwikkeling
en TSG Engineering voor engineeringsupport bij u op kantoor.

Essempio

Missie

Wij ontwikkelen en realiseren succesvolle concepten en producten, we zijn in staat om het volledige ontwikkelproces te verzorgen.

 

Visie

In samenwerking met onze opdrachtgevers creëren onze designers met passie toekomstbestendige producten waarbij een onderscheidend design en industrialisatie centraal staan.

Een uniek productontwikkelingsproces vanaf het eerste idee tot en met productie. Wij werken voor een internationale markt vanuit het centrum van Brainport.

InnoteQ

Missie

Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve mechatronische systemen waardoor de concurrentiepositie van onze klant versterkt wordt.

Visie

InnoteQ ontwikkelt, assembleert, test, valideert machines en tools in eigen huis. Wij ontzorgen onze klant van idee tot en met productie. Met diepgaande kennis creëren onze technisch specialisten een oplossing voor mechatronische vraagstukken. Een unieke combinatie waarbij kennis, techniek en ervaring samenkomen tot het optimum in procestechnologie en productieautomatisering

Wij werken voor een internationale markt vanuit het centrum van Brainport

Engineering

Missie

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven met het toevoegen van kennis in multidisciplinaire teams in de omgeving van de klant om gestelde doelen te realiseren.

Visie

Met een diversiteit aan competenties creëren onze consultants, projectmanagers en engineers oplossingen voor mechatronische vraagstukken.

TSG Engineering adviseert, analyseert, organiseert, ontwerpt, construeert en valideert machines, tools, producten en bijhorende processen. Door inzet van onze specialisten krijgt u toegang tot de kennis en softwareapplicaties van de gehele TSG Group.

Wij werken vanuit het centrum van Brainport.