Het design en de ontwikkeling van producten vereist andere skills en competenties dan het ontwerp en de realisatie van machines en tools. Zo vereisen projecten op locatie en detachering ook een specifieke aanpak. Vanwege de verschillen hanteren we verschillende missies en visies voor de dochterondernemingen van TSG Group.

Essempio

Missie

Wij ontwikkelen en realiseren succesvolle concepten en producten, we zijn in staat om het volledige ontwikkelproces te verzorgen.

 

Visie

In samenwerking met onze opdrachtgevers creëren onze designers met passie toekomstbestendige producten waarbij een onderscheidend design en industrialisatie centraal staan.

Een uniek productontwikkelingsproces vanaf het eerste idee tot en met productie. Wij werken voor een internationale markt vanuit het centrum van Brainport.

InnoteQ

Missie

Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve mechatronische systemen waardoor de concurrentiepositie van onze klant versterkt wordt.

Visie

InnoteQ ontwikkelt, assembleert, test, valideert machines en tools in eigen huis. Wij ontzorgen onze klant van idee tot en met productie. Met diepgaande kennis creëren onze technisch specialisten een oplossing voor mechatronische vraagstukken. Een unieke combinatie waarbij kennis, techniek en ervaring samenkomen tot het optimum in procestechnologie en productieautomatisering

Wij werken voor een internationale markt vanuit het centrum van Brainport

Engineering

Missie

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven met het toevoegen van kennis in multidisciplinaire teams in de omgeving van de klant om gestelde doelen te realiseren.

Visie

Met een diversiteit aan competenties creëren onze consultants, projectmanagers en engineers oplossingen voor mechatronische vraagstukken.

TSG Engineering adviseert, analyseert, organiseert, ontwerpt, construeert en valideert machines, tools, producten en bijhorende processen. Door inzet van onze specialisten krijgt u toegang tot de kennis en softwareapplicaties van de gehele TSG Group.

Wij werken vanuit het centrum van Brainport.