Onze missie

Het realiseren van mechatronische projecten van design tot en met aanloop productie.

 

Onze visie

In een dynamische technologische economie wil TSG Group met de kennis en expertise van hoogopgeleide specialisten complexe technische projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers die opereren in binnen- en buitenland.

Onze werknemers zijn gebaat bij een aantrekkelijke werkgever die hen op onderscheidende wijze ondersteunt bij het verwezenlijken van hun ambitie met de zekerheid van uitstekende arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en toegewijde aandacht voor hun welzijn.

Essempio

Missie Essempio

Wij ontwikkelen en realiseren succesvolle concepten en producten, we zijn in staat om het volledige ontwikkelproces te verzorgen.

 

Visie Essempio

In samenwerking met onze opdrachtgevers creëren onze designers met passie toekomstbestendige producten waarbij een onderscheidend design en industrialisatie centraal staan.

Een uniek productontwikkelingsproces vanaf het eerste idee tot en met productie. Wij werken voor een internationale markt vanuit het centrum van Brainport.

InnoteQ

Missie InnoteQ

Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve mechatronische systemen waardoor de concurrentiepositie van onze klant versterkt wordt.

Visie InnoteQ

InnoteQ ontwikkelt, assembleert, test, valideert machines en tools in eigen huis. Wij ontzorgen onze klant van idee tot en met productie. Met diepgaande kennis creëren onze technisch specialisten een oplossing voor mechatronische vraagstukken. Een unieke combinatie waarbij kennis, techniek en ervaring samenkomen tot het optimum in procestechnologie en productieautomatisering

Wij werken voor een internationale markt vanuit het centrum van Brainport

Engineering

Missie Engineering

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven met het toevoegen van kennis in multidisciplinaire teams in de omgeving van de klant om gestelde doelen te realiseren.

Visie Engineering

Met een diversiteit aan competenties creëren onze consultants, projectmanagers en engineers oplossingen voor mechatronische vraagstukken.

TSG Engineering adviseert, analyseert, organiseert, ontwerpt, construeert en valideert machines, tools, producten en bijhorende processen. Door inzet van onze specialisten krijgt u toegang tot de kennis en softwareapplicaties van de gehele TSG Group.

Wij werken vanuit het centrum van Brainport.