Customer Competence Pool

Onze zogenaamde Customer Competence Pool bestaat uit ruim 100 engineers die wij kunnen inzetten. Dit zijn specialisten met specifieke competenties en expertises die nu en in de toekomst voor u kunnen werken aan projecten, zowel op uw kantoor als turnkey-projecten vanuit ons kantoor. Binnen dit model is er voor u een ruime mate van flexibiliteit aanwezig.

Onsite - Offsite?

Onze engineer is lid van het projectteam op uw kantoor en maakt tevens deel uit van de pool van een van onze Business Managers van TSG Group. In geval van een nieuw op te starten ontwikkelingsproject bij u, kan deze engineer terugkeren bij u op kantoor. Het is tevens mogelijk om dit vraagstuk als turnkey-project bij TSG InnoteQ of TSG Essempio neer te leggen, inclusief betrokkenheid van de eerdergenoemde engineer. In een dergelijk geval zal de engineer ons intern van nuttige informatie kunnen voorzien omtrent de manier van werken bij u en andere nuttige bedrijfsgerelateerde zaken.

 

Korte en bestaande communicatielijnen tussen u, TSG Engineering, TSG InnoteQ en TSG Essempio kunnen uw toekomstige ontwikkeltrajecten versnellen en stroomlijnen, terwijl risico’s eerder en beter beoordeeld kunnen worden.

Lees meer over:

 TSG ACADEMY  PRODUCT DESIGNERS  MECHA(TRO)NIC SPECIALISTS  ANALISTEN