Samenwerkingsprojecten

Technische experts van TSG Engineering kunnen de ontwikkelteams van klanten aanvullen en versterken met voordelen van makkelijke opschaling en afschaling. Buiten levering van tijdelijke capaciteit en kennis, acteren we steeds vaker als strategische partner voor onze klant. Soms bouwen we een flexibele schil op van verschillende engineers van TSG Group rondom de ontwikkelafdeling van de klant.

Een andere strategie is de definitie van een gezamenlijk project of samenwerkingsverband met wederzijdse intenties van kennisuitwisseling en gebruik van elkaars faciliteiten. Het doel is om elkaars activiteiten te versterken en een duurzame samenwerking te creëren. TSG Group levert engineers, het industrieel ontwerp, testfaciliteiten en knowhow van nieuwe technologieën en ontwikkeltools.

Een mooi voorbeeld van een dergelijke samenwerking is onze klant Knapen Trailers, die onze engineers inhuurt voor extra capaciteit en toegevoegde waarde aan hun bedrijf, terwijl tevens mogelijkheden gecreëerd worden voor trainees en uitwisseling van toegepaste kennis.

DIENSTEN TSG ENGINEERING