Online strategie

Wij bedenken oplossingen voor uiteenlopende online vraagstukken. Maar nooit voordat we hebben gevraagd: wat wilt u bereiken? Wij zijn constant bezig met innovaties, nieuwe concepten en nieuwe strategieën en we weten waar de mogelijkheden en kansen liggen voor u als ondernemer.

Strategie op basis van cijfers

Samen met u formuleren we doelstellingen voor uw website of voor online vraagstukken. Tijdens de ontwikkeling van een strategie kijken we welke online middelen ingezet kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen kunnen we door marktonderzoek, websiteanalyses en onze kennis en ervaring, aangeven waar nog meer rendement uit uw website te halen is.

Concept

De vormgevers/marketeers van Finetic bedenken vervolgens het concept en zetten de juiste middelen in om uw website tot een succes te maken. Daarnaast werken wij regelmatig samen met toonaangevende reclamebureaus om bijvoorbeeld zowel concept als strategie te ondersteunen met de juiste huisstijl. 

Ervaring

Vanaf 1999 hebben we veel uiteenlopende projecten gerealiseerd voor klanten uit verschillende branches. Waardevolle ervaringen die we meenemen in het advies voor de vraagstukken die op ons pad komen. Wij willen samen met u aan succes werken. Door elkaar te versterken en aan te vullen komen we tot het ultieme eindproduct!

Lees meer over:

webdesign    webdevelopment  online marketing