Online marketing

Het schrijven van teksten en het verzamelen van beelden vraagt veel aandacht en tijd. Dit kunnen we niet voor u vereenvoudigen. Wel hebben we het makkelijker en leuker gemaakt om content te publiceren!
Het Wenetic CMS biedt u onder andere:

  • Eenvoudig en flexibel publicatieproces
  • Middelen om uw conversie te verhogen
  • Verschillende publicatiekanalen in één centraal CMS
  • SEO-monitoring en rapportage
  • SEA-campagnes en rapportage
  • Tijd- en kostenbesparing

Gebruiksvriendelijk Content Marketing en Management Systeem

Wenetic heeft een zeer intuïtieve interface waarin u zich snel thuis voelt. Het ontwerp is modern en gebruiksvriendelijk, buttons die niet gerelateerd zijn aan uw taak worden ook niet getoond. Verder vindt u tips, op plaatsen waar ze relevant zijn, die het proces nog eenvoudiger maken.

Met het Wenetic CMS beheert u verschillende websites en talenversies op één locatie. Door het eenvoudige publicatieproces en de korte implementatietijd kunt u razendsnel inspelen op veranderingen in de markt.

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Zorg dat uw site goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google, Yahoo!, Bing, etc. Dit begint bij goede content, maar daar blijft het niet bij. Met het Wenetic CMS kunt u de content zelf aanvullen met webpagina specifieke zoekwoorden (title-tags) en kunt u bestanden van unieke alt-teksten voorzien.

Elke pagina kunt u een zelf te definiëren url meegeven of zelfs uitschakelen voor zoekmachines als u juist niet wilt dat deze wordt gevonden. Uiteraard zorgt het CMS ervoor dat de content toegankelijk wordt aangeboden voor zoekmachines.

Wenetic integreert naadloos met de Finetic SEO-applicatie, waardoor u objectief en real-time inzage heeft in de 'SEO-score' van uw website.

SEO analyse

Via het dashboard krijgt u direct inzicht in de operationele status van uw website. U krijgt tips en een overzicht van de aandachtspunten, zodat u uw website(s) zo optimaal mogelijk kunt laten presteren.

Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw site voor zoekmachines en het duidelijk in kaart brengen van de behaalde resultaten. Neem contact op of bezoek de website van Finetic.

SEA Campagnes

Met Google AdWords gaan we direct maximale vind- en zichtbaarheid creëren in de zoekmachines. Al onze online inspanningen gaan we hierbij op de juiste wijze meetbaar en inzichtelijk maken in Google Analytics. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijke rapportage. Voor het beheer van de Google AdWords campagnes werken wij op basis van een vaste, maandelijkse uur afspraak en krijgt u direct contact met een SEA Specialist. Meer weten? Neem contact op of bezoek de website van Finetic.

Lees meer over:

ONLINE STRATEGIE  WEBDESIGN  WEBDEVELOPEMENT