Speciaalmachines

Speciaalmachines zijn complete stand-alone machines of modules uit een productielijn die nog niet bestaan of die opnieuw ontwikkeld worden op basis van bijvoorbeeld nieuwe maaktechnologie. Dit kan over een nieuw procedé of principe gaan, maar ook over een herontwerp in het kader van digitalisering of optimalisatie van een productieproces.

Naast engineering en machineontwikkeling, vinden ook de testen en eerste runs bij TSG Group plaats. Training van uw operators, ingebruikname en aanloop in uw fabriek(en) behoren vanzelfsprekend tot de lijst van projectactiviteiten.

TSG InnoteQ is gespecialiseerd in processen en machines, waarbij plastische deformatie van metalen een rol speelt. Binnen de mondiale fietsindustrie zijn we bekend als specialistisch machinebouwer.

In onze werkplaats kunnen we speciaalmachines, modules, verpakkings- en assemblagelijnen bouwen tot een lengte van zo’n 12 meter. We zijn flexibel, dus vereist uw vraagstuk een grotere lengte? Dan delen wij onze werkplaats anders in.