Fitbike

Shimano Bikefitting

Samen met Shimano-Bikefitting, wereldwijd bekend vanwege hoogwaardige fietsonderdelen, heeft TSG Group de Fitbike ontwikkeld. Zo kunnen wielrenners en andere fietsers de optimale houding en onderdelen vinden, en kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen. De fiets kan op meerdere vlakken zowel handmatig als motorisch versteld worden. De bediening verloopt volledig via een webapplicatie.

Bikefitting

Het vinden van de perfecte fiets op basis van je lichaam is een lastige klus. Uitproberen van frames en onderdelen kan lang duren en is afhankelijk van de voorraad bij de leverancier. Om die reden heeft Shimano de Fitbike ontwikkeld. Een universele en verstelbare fiets. Het oude model was aan vernieuwing toe, zowel qua hardware als software. Een mooie klus voor TSG Group!

Een hoogwaardige fiets

De nieuwe generatie Bikefitting-fiets is door onze designers en engineers samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het stevige metalen frame wordt omhuld door fraaie kunststof kappen. Deze kappen geven de Bikefitting een dynamische uitstraling en beschermen daarnaast de hardware en software van de fiets.

Instelbare modules

De fiets is modulair opgebouwd. De positie en hoogte van het zadel en het stuur kunnen op tienden milimeters nauwkeurig worden ingesteld. Deze instelling kunnen zowel handmatig alsmede volledig gemotoriseerd uitgevoerd worden.

Ook de weerstand op de pedalen kan aangepast worden. Dat maakt het mogelijk om diverse scenarios voor de fietser te simuleren. Op een vlakke weg, bergop of afwisselend, om zo de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen.

Meer weten over dit project of onze dienstverlening? Neem contact op!

CONTACT