Machinebouw

Door TSG InnoteQ

alle diensten

Machinebouw door TSG InnoteQ

TSG InnoteQ is een machinebouwer in Eindhoven. Vanuit het hart van de Brainport Regio zijn we al 30 jaar actief in de machinebouw en hebben we voor verschillende opdrachtgevers machines gerealiseerd. Wij kunnen de machineontwikkeling van idee tot aan realisatie en productie voorzien. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Doordat we verschillende disciplines in huis hebben kunnen we projecten vanuit verschillende hoeken benaderen.

neem contact op onze diensten

Voordelen van InnoteQ

 Ontzorging van idee tot aan de realisatie

 Onze eigen werkplaats

 Ruim 30 jaar ervaring in machinebouw

 Ervaring met slimme machines

Waarom InnoteQ?

Machinebouw projecten kunnen van idee tot realisatie lopen, maar daarnaast kunnen we ook specifieke projectfases of trajecten verzorgen. Denk hierbij aan haalbaarheidsstudies, machine- en procesoptimalisatie, vormgeving, productie en opzetten van de benodigde supply chain.  

Doordat wij ook kennis hebben van productontwikkeling en software development, kunnen wij onze opdrachten vanuit verschillende disciplines benaderen. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig, met maar één aanspreekpunt. 

Onze werkwijze

Elk machinebouw project is maatwerk, waardoor de werkwijze voor elke opdracht verschillend is. Wij werken met een process flow waarin alle stappen van de ontwikkeling zijn opgesomd, een soort checklist. Voorafgaand aan ieder project, nadat de behoeften zijn geïnitieerd, wordt er een plan van aanpak opgesteld. 

Nadat het plan van aanpak klaar is gaan de engineers aan de slag met het design en de engineering van de machine. Nadat de machine is gebouwd wordt deze uitgebreid getest en gevalideerd. Tot slot vindt de ingebruikname op locatie in de fabriek van de klant plaats, waar ook een opleiding plaats zal vinden.